جرثقیل دیواری

شرکت تلفر تولید کننده انواع جرثقیل دیواری می باشد. جرثقیل دیواری یکی از انواع سازه های بزرگ به منظور جابجایی و بالا بردن اجسام و بارهای سنگین می باشد که بسیار پرکاربرد می باشد این جرثقیل با توجه به ساختاری که دارد بسیار سبک وزن و با کارایی بالا می باشد. همچنین فضای کمی را در محوطه ی مورد نظر اشغال می کند. محل قرارگیری و نصب چرثقیل دیواری همانطور که از اسمش پیداست به لبه ی دیوارهای محیط مورد نظر می باشد. این جرثقیل قابلیت حمل بار و اجسام  نیمه سنگین را دارا می باشد.جرثقیل دیواری در دو نوع بازویی و لبه ای ساخته می شوند تا با توجه به نیاز و شرایط محیطی مورد استفاده قرار بگیرد. کاربرد عمده‌ ی این جرثقیل در سوله ها و مکان هایی که شرایط استفاده از جرثقیل سقفی را ندارند، می باشد. چگونگی نصب و میزان ارتفاع این جرثقیل در محیط مورد نظر با توجه به خواسته ی کارفرمایان صورت می گیرد. 

انواع جرثقیل دیواری

 جرثقیل دیواری با توجه به کاربردی که دارد در چند نمونه ساخته می شود از جمله جرثقیل بازویی ، جرثقیل لبه ای ، جرثقیل دیواری کنسول دار و جرثقیل دیواری میله دار که نمونه ی بازویی آن خود نیز به دو دسته تقسیم می شود که عبارتند از:

جرثقیل بازویی دیواری با زاویه چرخش بازویی 180 درجه: دراین نوع جرثقیل حرکت بصورت طولی انجام می شود و میتوان گفت حرکت در آن بصورت دورانی انجام نمی شود. این جرثقیل برای استفاده در مکان های سر بسته همچون سوله ها وکارگاه ها مناسب می باشد همچنین برای استفاده در ایستگاه های مونتاژ می تواند گزینه ای بصرفه باشد.

-جرثقیل دیواری مفصل دار: این نوع جرثقیل برای دسترسی به قسمت های دشوار مانند گوشه ها بسیار پر کاربرد و مناسب می باشد.

اجزای تشکیل دهنده ی جرثقیل دیواری

جرثقیل دیواری متشکل از چندین قطعه می باشد که این قطعات بطور هماهنگ در کنار هم قرار گرفته اند و کار می کنند. ساختار جرثقیل دیواری نسبت به جرثقیل های دیگر بسیار ساده می باشد و به دو بخش اصلی میتوان آن را تقسیم نمود. در بخش اول مجموعه ای از قطعات از جمله چرخ ها و موتور، زنجیر و سیم بکسل و غیره وجود دارد که میتوان گفت قسمت بالابر جرثقیل را ایجاد می کند ناگفته نماند سیستم این قسمت از جرثقیل به دستی یا برقی بودن ان بستگی دارد. بخش دوم از این جرثقیل پل می باشد که محل نصب بالابر می باشد. در کل مجموعه ی این قسمت ها به دیوار متصل می شوند.

طراحی جرثقیل دیواری

برای طراحی یک جرثقیل دیواری باید موقعیت محیط و میزان باری که برای انتقال و جابجایی آن مدنظر می باشد را در نظر گرفت. برای طراحی پل و یا تیر در این جرثقیل نباید طول آن را از حداستاندارد یعنی بیش از 8 متر در نظر گرفت. طول تیر و یا پل باید بصورت دقیق بر اساس نوع کارکرد و میزان بار، محاسبه شود و نهایت بهینه سازی درآن استفاده شود. سهل انگاری در محاسبات و عدم طراحی درست و دقیق برای ساخت این جرثقیل سبب می شود در آینده ای نه چندان دور به هنگام استفاده از این جرثقیل، خسارات جبران ناپذیری به بار آید.

 نصب و راه اندازی جرثقیل دیواری

مرحله ی نصب و راه اندازی جرثقیل دیواری بعداز مرحله ی طراحی و ساخت بسیار حائز اهمیت می باشد چرا که مهار بار بوسیله ی دیوار و ستون سالن انجام می شود. مهار نمودن تیر یا پل به فونداسیون محلی که برای نصب در نظر گرفته شده است بستگی دارد زیرا بر اساس فونداسیون محل نصب جرثقیل، پل و یا تیر جرثقیل با استفاده از روش های مناسب و مختلف نصب و اجرا می شوند. بکارگیری گیره ها و روش های متعدد نصب به ظرفیت بالابر و جنس فونداسیون بستگی دارد.

قیمت جرثقیل دیواری

جرثقیل دیواری نسبت به سایر جرثقیل های دیگر ساختاری ساده تر همچنین قیمت ارزان تری دارد از این رو برای مشاغلی که امکان استفاده از جرثقیل دیواری برای آنها فراهم است بسیار بصرفه می باشد. قیمت جرثقیل دیواری با توجه به نوع آن متفاوت می باشد بدین معنا که جرثقیل های دیواری بازویی کنسول دار کمی با افزایش قیمت روبرو می باشند. با توجه به نوسانات ارز و بازار قیمت قابل مشخصی برای این سازه نمیتوان تعیین نمود با این وجود برای استعلام از قیمت بروز جرثقیل دیواری میتوانید به سایت شرکت تلفر مراجعه کنید و از طریق تماس با ما اطلاعات لازم را در این خصوص کسب نمایید.

جرثقیل بازویی دیواری

انواع جرثقیل جرثقیل بازویی دیواری جرثقیل بازویی دیواری ویژگی های جرثقیل بازویی دیواریتیپ تولید Routin کاربرد در صنایع سبکدارای قابلیت

جرثقیل متحرک دیواری

انواع جرثقیل جرثقیل متحرک دیواری جرثقیل متحرک دیواری ویژگی های جرثقیل متحرک دیواریتیپ تولید Routin کاربرد در صنایع سبک پر

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد.